JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
18.12.2020 9.26

Ugin elinkei­no­johtaja hakee Turkuun

Tu­run kau­pun­ki ha­kee uut­ta elin­voi­ma­joh­ta­jaa sekä kär­ki­han­ke­joh­ta­jaa.

Elin­voi­ma­joh­ta­jan vir­kaan on ha­ke­nut muun mu­as­sa Uu­den­kau­pun­gin elin­kei­no­joh­ta­ja Jark­ko Hei­no­nen.

Hei­no­nen asuu Rus­kol­la ja hän on työs­ken­nel­lyt ai­em­min Tu­run kaup­pa­ka­ma­rin joh­ta­ja­na. Uu­den­kau­pun­gin elin­kei­no­joh­ta­jak­si hän tuli maa­lis­kuus­sa 2017.

Myös My­nä­mä­en yri­ty­sa­si­a­mies Mat­ti He­le­nius ha­kee elin­voi­ma­joh­ta­jan vir­kaan. Myös hän asuu Rus­kol­la.

Va­kan alu­eel­ta elin­kei­no­joh­ta­jan teh­tä­vään ha­kee myös Ry­mät­ty­län kou­lun joh­ta­ja Mik­ko Ta­pa­ni­la Naan­ta­lis­ta. Ta­pa­ni­la ha­kee myös Tu­run kär­ki­han­ke­joh­ta­jan vir­kaan.

Va­lin­nan Tu­run elin­voi­ma­joh­ta­jas­ta te­kee kau­pun­gin­hal­li­tus, kär­ki­han­ke­joh­ta­jan va­lit­see kans­li­a­pääl­lik­kö Tuo­mas Heik­ki­nen.

Asi­as­ta uu­ti­soi en­sim­mäi­se­nä Tu­run Sa­no­mat.