JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
3.3.2021 16.54

Kirjastoissa sallitaan pikainen asiointi, kuntosalit kiinni U-soten alueella

Uu­den­kau­pun­gin ter­veys­lau­ta­kun­ta eh­ti päät­tää uu­sis­ta ko­ro­na­toi­mis­ta kes­ki­viik­ko­na en­nen kuin Var­si­nais-Suo­men sai­raan­hoi­to­pii­ri tie­dot­ti an­ta­neen­sa Lou­nais-Suo­men alu­e­hal­lin­to­vi­ras­tol­le lau­sun­non tar­tun­ta­tau­ti­lain py­kä­län 58 käyt­töö­no­tos­ta niin, et­tä ti­lo­ja sul­jet­tai­siin asi­ak­kail­ta ja osal­lis­tu­jil­ta vä­li­ai­kai­ses­ti mah­dol­li­sim­man pian.

Ter­veys­lau­ta­kun­ta jou­tuu to­den­nä­köi­ses­ti ko­koon­tu­maan täl­lä vii­kol­la vie­lä uu­del­leen, kun alu­e­hal­lin­to­vi­ras­ton pää­tös sul­ku­toi­mis­ta tu­lee.

Kes­ki­viik­ko­na lau­ta­kun­ta to­te­si, et­tä ko­ro­na­ti­lan­ne Uu­den­kau­pun­gin yh­teis­toi­min­ta-alu­eel­la on pa­hen­tu­nut ja sen vuok­si va­paa-ajan ja har­ras­tus­toi­min­nan ti­lat py­sy­vät sul­jet­tui­na. Kau­pun­gin kun­to­sa­le­ja ei ava­ta 4.3. yk­si­lö­ur­hei­lua var­ten, vaik­ka näin oli ai­em­min pää­tet­ty. Kun­to­sa­lit ovat kiin­ni 28.3. as­ti.

Las­ten har­ras­tus­toi­min­taa Vak­ka-opis­tos­sa ja mu­siik­ki­o­pis­tos­sa jat­ke­taan niin et­tä vuon­na 2008 syn­ty­nei­den ja sitä nuo­rem­pien las­ten har­ras­tus­toi­min­ta tur­va­taan..

Tai­vas­sa­los­sa jat­ku­vat kou­lu­lais­ten kä­si­työ­ker­ho ja nuk­ke­ta­lo­kurs­si sekä mu­siik­ki­o­pis­ton toi­min­ta yh­te­näis­kou­lul­la. Veh­maal­la jat­ku­vat las­ten te­li­ne­voi­mis­te­lu ja mu­siik­ki­o­pis­ton toi­min­ta.

Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa jat­ku­vat Po­hi­tul­lin kou­lul­la bän­di­pa­jat, ku­va­tai­de­kou­lut ja Dan­ce mix, te­at­te­ri­tai­teen pe­ru­so­pe­tus Cru­sel­lis­sa sekä ki­ta­ran­soi­ton yk­si­lö­o­pe­tus Raa­ti­huo­neel­la ja mu­siik­ki­o­pis­ton toi­min­ta Raa­ti­huo­neel­la, De­mo­ti­las­sa, seu­ra­kun­ta­kes­kuk­ses­sa ja uu­des­sa kir­kos­sa.

Lau­ta­kun­ta to­te­si, et­tä Uu­den­kau­pun­gin yh­teis­toi­min­ta-alu­een kir­jas­tot voi­daan ava­ta ai­em­man suun­ni­tel­man mu­kai­ses­ti 4.3. niin, et­tä niis­sä voi asi­oi­da pi­kai­ses­ti.

Kir­jas­tois­sa voi käy­dä et­si­mäs­sä ai­neis­toa hyl­lyis­tä ja lai­naa­mas­sa ai­neis­to­ja enin­tään 15 mi­nuut­tia kes­tä­vil­lä käyn­neil­lä. Pi­dem­pää asi­oi­mi­sai­kaa vaa­ti­vat pal­ve­lut ei­vät ole käy­tös­sä.

Kir­jas­to­au­to lii­ken­nöi ai­ka­tau­lun mu­kaan 8.3. al­ka­en, mut­ta kir­jas­to­au­tos­sa­kin on ra­joi­tet­tu si­sään­pää­sy.

Nuo­ri­so­ti­lat pi­de­tään sul­jet­tu­na 28.3. as­ti, el­lei alu­eel­li­nen oh­jaus­ryh­män tors­tai­ses­sa suo­si­tuk­ses­sa tule muu­ta vel­voi­tet­ta.

Näköislehdet

Kysely