JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Kulttuuri
Uusikaupunki
13.5.2022 18.20

Ugin museo järjestää hautaus­maa­kier­roksia

Kan­sain­vä­lis­tä mu­se­oi­den yh­teis­tä ta­pah­tu­ma­päi­vää, mu­se­o­päi­vää, vie­te­tään kes­ki­viik­ko­na 18.5. tee­mal­la The Po­wer of Mu­seums, mu­se­oi­den voi­ma. Päi­vän ai­ka­na mu­se­ot eri puo­lel­la maa­ta ja maa­il­maa jär­jes­tä­vät mo­nen­lais­ta oh­jel­maa niin ver­kos­sa kuin läs­nä.

Uu­den­kau­pun­gin mu­seo jär­jes­tää mu­se­o­päi­vä­nä kak­si opas­tet­tua hau­taus­maa­kier­ros­ta Uu­den­kau­pun­gin hau­taus­maal­la. Opas­tus­ten tee­ma­na ovat nais­ten ta­ri­nat ja ne jär­jes­te­tään klo 11 ja klo 18. Opas­tuk­set ovat mak­sul­li­sia ja va­pai­ta paik­ko­ja voi tie­dus­tel­la vie­lä mu­se­on toi­mis­tos­ta tai net­ti­si­vu­jen kaut­ta.