Ladataan
Etusivu Uutiset Näköislehti Muut lehdet Yhteystiedot Kulttuuri Urheilu Mielipiteet Teemat Kolumnit Pääkirjoitukset

Pihjalanmarja-ananashilloke

Ainekset: 3 dl pihlajanmarjoja 1 iso tlk säilykeananaspaloja 1 kpl tuoretta punaista chiliä 1/2 kpl sipulia 2 kpl valkosipulinkynttä 1 rkl tuoretta inkivääriä (raasteena) 1 tl currya 1/2 dl omenaviinietikkaa 2 dl sokeria 3 dl vettä Huuhtele pihlajanmarjat huolellisesti. Hienonna chili, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit sekä raasta inkivääri. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä seosta hiljalleen, kunnes se sakenee, vähintään puoli tuntia. Tarvittaessa voit lisätä vettä. Purkita hilloke heti kuumana kuumennettuihin, puhtaisiin purkkeihin tai nauti heti. Tämä herkku sopii hyvin vaikka erilaisten mausteisten ruokien tai juustojen kanssa.