Ladataan
Etusivu Uutiset Näköislehti Muut lehdet Yhteystiedot Kulttuuri Urheilu Mielipiteet Teemat Kolumnit Pääkirjoitukset

Kala-juusto-sienipaistos

Pohja: Pieneksi pilkottua puhdasta kalaa n. 400 g 1 kananmuna 1 dl korppujauhoa 2 dl vettä rouhittua mustapippuria (Päälle: Juustosiivuja) Sekoita ainesosat kulhossa juustoa lukuunottamatta. Painele käsin uunipellille leivinpaperin päälle isoksi, koko pellin levyiseksi laataksi. Lisää päälle juustosiivut. Valmista sitten täyte. Täyte: Sienihakkelusta 250–300 g 0,5 dl paahdettua sipulirouhetta (saa valmiina – tiedän, kun käyn joskus grillissä) 1 dl korppujauhoa 2 dl vettä 1 tl merisuolaa 1 rkl hunajaa Sekoita täytteet keskenään ja levitä pellille pohjan ja juustosiivujen päälle. Kääri rullaksi. Laita uuniin 180 asteeseen noin tunniksi kypsymään. Voit myös kääriä rullan folioon, jolloin paistoaika pitenee, mutta paistoksesta tulee pehmeämpää. Ota rulla uunista ja leikkaa siivuiksi lautaselle keitinperunoiden tai keitettyjen porkkanoiden/punajuurien kera. Salaattikin toimii, jos sillaiselta tuntuu.