Ladataan
Etusivu Yhteystiedot Näköislehti Uutiset Kulttuuri Urheilu Mielipiteet Teemat Muistokirjoitukset Kolumnit Pääkirjoitukset Vaalit Muut lehdet

Viininmarjalehdykkäkala

Puhtaita kalan fileitä 1 iso tai monta pientä Voita reilusti Valkosipulikynsiä ja valkopippurirouhetta Merisuolaa Korppujauhoa 1/2 kahvikupillista Saman verran parmesaanijuustoraastetta Mustaviinimarjapensaan lehtiä reilusti Hiero reilusti fileiden toiselle puolelle valkosipulinkynttä ja voitele voilla. Mausta toinen kylki hienolla merisuolalla ja valkopippurirouheella. Sekoita kulhossa korppujauhot ja parmesaanijuusto. Voitele folio voilla. Tee mustan viinimarjapensaan lehdistä yhtenäinen matto folion päälle. Ripottele siihen korppujauhejuustoseos. Aseta fileet maustepuoli alaspäin korppujauhojen päälle. Tee nyytti. Kääri lehdet reunasta lähtien keskelle päin folion avulla niin että tulee tiivis paketti. Voitele lehdet vielä voisulalla. Kääri nyytti foliopaperiin. Laita nyytit paistinpannulle tai uuniin. Paista 20 minuuttia miedolla paistinpannun lämmöllä. Uunissa 180 astetta noin 30 minuuttia. Ota lautaselle ja perunat kehiin. Pentti-Oskari Kangas