Ladataan
Etusivu Yhteystiedot Näköislehti Uutiset Kulttuuri Urheilu Mielipiteet Teemat Muistokirjoitukset Kolumnit Pääkirjoitukset Vaalit Muut lehdet

Ruokaresepti: Savukalatahna

Kun noin 50 prosenttia maailman ruoasta päätyy syystä tai toisesta kaatopaikalle, siirtyy sinne myös joskus käyttämättömiä savukaloja. Aivan turhaan. Esimerkiksi savusilakoista saa helpolla tehtyä maittavaa ruisleivän päällistä. 10 savusilakkaa tai muuta savukalaa 2 rkl voita 1 rkl kermaa 1 rkl tomaattikastiketta tai juustoraastetta Voi ja kerma vatkataan ja siihen lisätään peratut savusilakat ja juusto/ja tai tomaattikastike. Säilytys jääkaapissa ja nautinta esimerkiksi ruisleivän päällä. Pentti-Oskari Kangas